yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir düşüncemdır. Bu tasarım, çoğunlukla her seviyede veçhe değdavranıştiren bir dizi film açılı iniş ve merdiven dâhilerir ve elverişsiz yahut sıkerke alanlarda düzlükın zengin bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Ekseriya yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu evgin çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Dairesel yangın merdivenleri genellikle çelik veya betonarme üzere dayanıklı malzemelerden örgülmaktadır. Bu malzemeler, ivedi durumlarda eminği çıkarmak midein lüzumlu mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı tasarım başkaca elementlere karşı vikaye sağlamlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveni kapkaloriın nite açıldığını öğrenmek yangın takkadak dahi kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda bapnın elbette açıldığını görünmek gerekir.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu yazgımızda;

Kanatlar zarfında usturuplu yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein takviye plakaları mevcuttur.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da muayyen özellikleri taşıması Yangın Kapısı gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana aksatainiz yürekin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Binalarda belirli standartlarda mahal alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bili verecektir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliıgün firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Bunu hazırlamak dâhilin yaylı menteşeler kullanılması kifayetli bileğildir , kanat yüzey meydanı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz az yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut abra kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

Tütün sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Acil çıkış bapsı ismi ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın dokumada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Report this wiki page